Dilluns, 21 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Casa d’Oficis La Mainada II dóna suport a les escoles i llars d’infants municipals

La Casa d’Oficis La Mainada II dóna suport a les escoles i llars d’infants municipals

Durant els mesos de casals d’estiu municipals, els joves també van treballar i donar suport als monitors i les monitores de lleure.

La Casa d’Oficis La Mainada és un programa destinat a joves menors de 25 anys i graduats en ESO, que al llarg d’aquest 2018 s’han format i treballat en l’especialitat d’auxiliar d’educació, dinamitzador/a d’activitats de lleure infantil i juvenil i monitor/a de menjador. El programa ha constat d’una primera fase de formació en la qual l’alumnat tenia dret a una beca de formació i d’una segona fase en la que han estat contractats per l’Ajuntament de Vilafranca.

Durant tot aquest any 2018, els/les joves de la Casa d’Oficis La Mainada II han estat col·laborant amb les escoles Mas i Perera i Pau Boada, del barri de l’Espirall, a l’escola Estalella i Graells i amb les llars d’infants municipals L’Enxaneta, El Parquet, Lola Anglada i Sol Solet. L’objectiu d’aquesta iniciativa ha estat donar suport als professionals que hi treballen, principalment si tenen al seu càrrec infants amb necessitats educatives especials, però també ajudar en el dia a dia de les aules i els menjadors escolars. Durant els mesos de casals d’estiu municipals, els joves també van treballar i donar suport als monitors i les monitores de lleure.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria

Penedès Televisió

09:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
09:30
Coses de salut
Medicina rural / L'embaràs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: