Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Casa d’Oficis La Mainada II dóna suport a les escoles i llars d’infants municipals

La Casa d’Oficis La Mainada II dóna suport a les escoles i llars d’infants municipals

Durant els mesos de casals d’estiu municipals, els joves també van treballar i donar suport als monitors i les monitores de lleure.

La Casa d’Oficis La Mainada és un programa destinat a joves menors de 25 anys i graduats en ESO, que al llarg d’aquest 2018 s’han format i treballat en l’especialitat d’auxiliar d’educació, dinamitzador/a d’activitats de lleure infantil i juvenil i monitor/a de menjador. El programa ha constat d’una primera fase de formació en la qual l’alumnat tenia dret a una beca de formació i d’una segona fase en la que han estat contractats per l’Ajuntament de Vilafranca.

Durant tot aquest any 2018, els/les joves de la Casa d’Oficis La Mainada II han estat col·laborant amb les escoles Mas i Perera i Pau Boada, del barri de l’Espirall, a l’escola Estalella i Graells i amb les llars d’infants municipals L’Enxaneta, El Parquet, Lola Anglada i Sol Solet. L’objectiu d’aquesta iniciativa ha estat donar suport als professionals que hi treballen, principalment si tenen al seu càrrec infants amb necessitats educatives especials, però també ajudar en el dia a dia de les aules i els menjadors escolars. Durant els mesos de casals d’estiu municipals, els joves també van treballar i donar suport als monitors i les monitores de lleure.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: