Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’ 11 de desembre, tindrà lloc una conferència del Liceu al Casal de Vilafranca

L’equip del “Liceu al territori” amb l’historiador i crític d’òpera Pol Avinyó, parlarà de l’òpera Madama Butterly.

Per segon any consecutiu, el Casal de Vilafranca s’acull el programa del Liceu al territori i presenta una conferència que està relacionada amb una sortida al Gran Teatre del Liceu per gaudir d’una òpera. En aquesta ocasió, la conferència està relacionada amb l’òpera ‘Madama Butterfly’ de Giacomo Puccini que es representarà al liceu el proper mes de gener.

El crític operístic i especialista del Liceu, Pol Avinyó, parlarà dels detalls del retorn de la producció sobre una de les òperes més preuades del verisme italià. L’espectacle centra l’atenció en el drama intern de la protagonista pucciniana amb solucions visuals de gran sensibilitat, molt alineades amb l’esperit de la partitura. La conferència, gratuïta i oberta a tothom, es farà a la Sala Ramon Cuyàs del Casal de Vilafranca, el dimarts 11 de desembre, a les vuit del vespre.

L’activitat relacionada amb l’òpera Madama Butterfly es complementa amb una sortida al Liceu amb servei d’autocar i acompanyant de l’entitat, que tindrà lloc el dimarts 15 de gener. Els interessats en assistir-hi poden contactar amb el Casal abans del 15 de desembre.

 

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets
02:45
El reportatge
Tracta'm bé

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: