Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons emocionen pacients i treballadors en l’encesa de llums de l’Arbre de Nadal a Teknon

Ha estat en la darrera figura feta, un pilar de quatre aixecat per sota, en la que l’enxaneta, amb una vareta màgica, ha encès des de dalt del pilar les llums de l’arbre.

Un emotiu i concorregut acte amb els Falcons de Vilafranca i alumnes de segon de primària de l’Escola Sagrat Cor Sarrià de Barcelona ha donat pas al començament de les activitats nadalenques a Teknon. Després del concert “La Nit de Nadal” que han interpretat més de 100 infants, els Falcons han fet mostra de la seva força, equilibri i tenacitat i han fet tres figures. Ha estat en la darrera figura feta, un pilar de quatre aixecat per sota, en la que l’enxaneta, amb una vareta màgica, ha encès des de dalt del pilar les llums de l’arbre.

Amb més de dues-centes persones congregades al hall de l’hospital, el gerent de Centro Médico Teknon, el Dr. José Luis Simon, ha agraït a tot el personal de la clínica la seva implicació, i la generositat i el suport dels col·laboradors que de manera desinteressada aporten regals durant aquestes festes als nens i nenes ingressats.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: