Dilluns, 20 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Falcons emocionen pacients i treballadors en l’encesa de llums de l’Arbre de Nadal a Teknon

Ha estat en la darrera figura feta, un pilar de quatre aixecat per sota, en la que l’enxaneta, amb una vareta màgica, ha encès des de dalt del pilar les llums de l’arbre.

Un emotiu i concorregut acte amb els Falcons de Vilafranca i alumnes de segon de primària de l’Escola Sagrat Cor Sarrià de Barcelona ha donat pas al començament de les activitats nadalenques a Teknon. Després del concert “La Nit de Nadal” que han interpretat més de 100 infants, els Falcons han fet mostra de la seva força, equilibri i tenacitat i han fet tres figures. Ha estat en la darrera figura feta, un pilar de quatre aixecat per sota, en la que l’enxaneta, amb una vareta màgica, ha encès des de dalt del pilar les llums de l’arbre.

Amb més de dues-centes persones congregades al hall de l’hospital, el gerent de Centro Médico Teknon, el Dr. José Luis Simon, ha agraït a tot el personal de la clínica la seva implicació, i la generositat i el suport dels col·laboradors que de manera desinteressada aporten regals durant aquestes festes als nens i nenes ingressats.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: