Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons descarreguen dues escales de 9 en la tradicional actuació d’aniversari al Casal

Dissabte al migdia, els Falcons de Vilafranca tancaven els actes del seu 59è aniversari amb l’actuació al Casal de Vilafranca amb la participació de falconers i ex-falconers.

Com és habitual, abans d’aquesta diada al Casal es llançava des de la Plaça del Penedès la traca d’inici de festa a càrrec dels 3 mosqueters.
Pel que fa a l’actuació al Casal, la diada te un caire festiu amb la voluntat de permetre gaudir al màxim a tots els membres de la colla, ja que l’objectiu principal és fer quantes més figures millor i amb la participació de tots els membres de la colla. Com explicava el cap de la tècnica, Miquel Cusiné, tot just abans de començar, l’objectiu era doblar el màxim de construccions per fer participar tothom. Aixì van fer dues escales de 9, 10 pilars de 3, dues pires 5×5, la piràmide acotats de 4 i la piràmide drets de 5 entre altres construccions.
En aquesta darrera actuació de la temporada era moment també de fer balanç de la temporada 2018. Cusiné explicava que estaven contents, i que ell personalment es quedava amb l’emoció de l’escala d’11 que van completar per Festa Major.
Per ajudar a amenitzar aquesta actuació, es va comptar amb l’actuació del Grupo de Baile Alkartasuna, vingut des del País Basc i que mantenen una bona relació amb els Falcons de Vilafranca.
Els Falcons, a banda de les construccions que ja hem destacat van completar també 4 torretes, 2 castells, l’estrella, 2 pilars de 4 i un pilar de 5.
Aquest era el 59è aniversari, i des de la colla han avançat ja que de cara al 2019, en que faran 60 anys, tenen intenció de fer-la grossa i que els Falcons tinguin protagonisme durant tot l’any a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: