Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els comerços de Vilafranca amb balanç positiu dels dos dies d’obertura en festiu que han viscut

Aquests passats dijous, 6 de desembre, i dissabte, 8 de desembre, han estat els dos primers dies festius amb la possibilitat d’obertura de les botigues per les vendes de la temporada de Nadal.

A Vilafranca han estat força les botigues que s’han animat a obrir portes, especialment al centre de la vila, i també força les persones que han estat passejant, mirant, i en alguns casos comprant. Per aquest motiu, i en general, els botiguers que hem estat consultant fan un balanç positiu. Es detecta ànims entre els clients, que en la majoria de casos han estat fent compres en família. En especial han obert i han venut gènere els establiments de moda, complements i regals.

Per exemple la dependenta de la botiga Franquesa de Vilafranca, Mari Toro, explica que ha vist la gent força animada.

En el seu cas apuntava que el dijous, dia 6 les vendes van anar molt bé, mentre que en canvi el dissabte al matí, tot i que hi havia mercat a Vilafranca, na van estar tan animades.

Per la seva banda l’encarregada de la botiga Nans, Mari Carmen Villena, apunta que a la seva botiga hi va haver més feina el dimecres, que no pas els dos dies festius. De tota manera fa una valoració positiva del fet d’haver obert portes i destaca que la gent ja comença a fer compres de cara al Nadal.

I l’encarregada de la botiga Level Store Vilafranca, Lola Chacón, destaca que desprès de l’impuls del Black Friday la gent s’ha animat a començar a comprar.

Les vendes d’aquesta setmana han anat repartides i en els dies festius han estat sobretot en família.

En relació a les perspectives pel conjunt del la temporada de Nadal, potser encara és d’hora per fer una previsió, però els ànims són positius.

Queden per endavant encara molts dies d’activitat comercial intensa fins a final d’any. I també queden encara dos dies més en festius de comerços oberts. Aquest proper diumenge 16 de desembre, que a Vilafranca coincideix amb la Fira del Gall, i el 23 de desembre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: