Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els comerciants de la Plaça Costitució han portat una actuació dels personatges “Els Pijames”

L’acte s’emmarcava dins la sèrie d’activitats nadalenques que els comerciants organitzen per ajudar a incentivar les compres en aquestes dates.

Aquest passat  dissabte 15 de desembre a partir de les 6 de la tarda es va fer l’espectacle infantil amb l’actuació dels personatges «Els Pijames». Una de les protagonistes de l’espectacle era la Piruleta, de la companyia Va de Regals, que estava molt satisfeta amb la resposta del públic vilafranquí.

També i com ja és tradicional, està en marxa el concurs de trobar les figuretes del pessebre que es troben en els aparadors de les botigues. El sorteig es farà el divendres 4 de gener a la plaça i els premis són un Hoverboard i un Iwatkart.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: