Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP presenta al·legacions a les ordenances fiscals del 2019

Les al·legacions tenen l’objectiu d’atendre les necessitats de les families nombroses, afavorir l’activitat econòmica, així com l’emprenedoria dels joves.

Aquest dimarts en roda de premsa, el Partit Popular de Vilafranca va presentar 6 al·legacions a les ordenances fiscals previstes per al 2019 al voltant de 3 objectius: atendre les necessitats de les families nombroses, afavorir l’activitat econòmica, així com l’emprenedoria dels joves.

Respecte a les families nombroses fan un seguit de propostes. Entre elles que totes les families amb un mínim de 3 fills, i independenment de la seva renda, gaudeixin de la bonificació del 90% de la qüota de l’impost de béns immobles.

També proposen que s’estableixi una bonificació del 50% de la taxa de recollida de residus. Pel que fa a l’activitat econòmica, el PP proposa una reducció fins a 600 euros de la taxa d’obertura d’establiments. També demanen que es baixi un 50% les taxes ambientals. Segons el Partit Popular, fan aquesta demanda perquè les taxes establertes per l’Ajuntament de Vilafranca continuen estant per sobre de les fixades per ajuntaments propers com serien el d’Olèrdola o Santa Margarida i els Monjos.

Creuen que s’haurien de finançar les mitjanes i grans empreses perquè ajudaria a rebaixar el nivell fiscal als ciutadans i als comerços.

Finalment també sol·liciten modificacions en la taxa per a la prestació de servei d’intervenció administrativa de les activitats i instal·lacions en el sentit d’establir una bonificació del 100% de la taxa als menors de 35 anys que iniciin per primer cop una activitat.

Totes aquestes al·legacions seran presentades a l’equip de govern. Recordem que les ordenances fiscals han d’estar aprovades i publicades abans del 31 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: