Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El plenari de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca aprova el pressupost municipal per al 2019

El plenari de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca aprova el pressupost municipal per al 2019

L’estructura retributiva del personal, les inversions acordades i l’acció social són aspectes centrals del pressupost que va presentar el govern municipal.

El pressupost el van aprovar els grups de CiU i Socialistes-Movem Sant Martí.

El passat 29 de novembre el govern martinenc va presentar al plenari una proposta de pressupost per al 2019 que dota pressupostàriament les inversions planificades, que augmenten més de 600.000€, en el pacte de govern municipal, la nova estructura retributiva del personal de l’Ajuntament (incloent el vigilant nocturn i la possibilitat d’un tècnic d’administració general) i la inversió en acció social.

Ramon Carbó, com a regidor d’Hisenda i Governació, va destacar que “aquest pressupost aposta per inversions importants, com són la segona fase de la rehabilitació del castell o els vestidors de la piscina”, incorporant també “l’estudi per a la redacció del projecte per a un centre de dia”. El govern també va detallar l’estratègia per tirar endavant el finançament dels diversos projectes d’inversió planificats, atenent al pla econòmic i financer aprovat en el ple a raó del trencament en l’exercici anterior de la llei d’estabilitat pressupostària. En el mateix ple, es va aprovar també una modificació de crèdit del pressupost actual per tal de cobrir totalment la inversió necessària per finançar les obres de la nova biblioteca amb una part de l’actual romanent, donat que es tracta d’una inversió financerament sostenible.  El pressupost va ser aprovat amb els 7 vots favorables del grup municipal de CiU i Movem Sant Martí i els 3 contraris d’AM-CUP i ERC.

En el plenari també es van aprovar els nous estatuts de la Mancomunitat Penedès-Garraf, es va rebutjar la moció presentada per ERC i la CUP de canviar el nom de la tradicional “Placeta” per plaça de l’1 d’octubre de 2017. Finalment, es va aprovar també l’inici de la licitació del contracte de neteja d’edificis municipals.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: