Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El patge Raimon ja ha arribat a Vilafranca per recollir les cartes als diferents barris

Aquest dissabte el Patge Raimon ha arribat a Vilafranca, concretament al barri de la Barceloneta.

El patge ha iniciat el seu recorregut que el portarà durant les propers dies a tots els barris de Vilafranca per recollir les cartes que els nens i nenes adrecen als Reis Mags d’Orient.

Enguany la recollida dels dies entre setmana s’ha traslladat als matins, tot i que el dissabte a la Barceloneta es va fer per la tarda. El local de l’associació de veïns estava guarnit i preparat per acollir l’acte amb el patge i van ser molts els nens i nenes que el van anar a veure. Ell mateix ens explicava que cada any quan arriba a la vila troba una gran acollida dels infants i per això aquest any els ho ha volgut reconèixer amb la novetat d’aquest Nadal a Vilafranca, que és la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon.

La fàbrica obrirà portes des del dia 27 de desembre i fins el dia 4 de gener per les tardes, en una antiga nau del carrer del Comerç i les entrades gratuïtes ja es van reservar fa uns dies, esgotant les 2.500 entrades.

En relació a la recollida de cartes, el dissabte a la Barceloneta s’acompanyava d’un taller de pintura.

Aquest diumenge va ser el torn de la recollida de cartes al barri del Poble Nou. En aquest cas es va fer coincidir la recollida amb una activitat que des de l’associació de veïns organitzen a benefici de la Marató de TV3, es va tallar el carrer i amb un escenari es va oferir música i diferents grups de ball. Entre d’altres els conduits per la monitora Mery Fernández, que també és monitora dels Casal d’Avis de l’ajuntament.

Des de l’associació de veïns del Poble Nou el seu secretari, Josep Maria Tobella, es mostrava satisfet del resultat de les dues activitats conjuntes.

La festa va comptar amb l’acompanyament musical de l’orquestra Vilafranca que dóna classes a l’associació de veïns del barri del Poble Nou.

El patge Raimon continuarà la recollida de cartes aquest dimecres, dia de Sant Esteve, al barri del Molí d’en Rovira d’una a dues del migdia, i continuarà el dijous pel matí a l’Espirall, el divendres a Les Clotes, dissabte al Centre Vila, diumenge a la Girada, per acabar el divendres 4 de gener a Sant Julià, en aquest cas per la tarda.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: