Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pare Noel va recullir els desitjos dels infants el dia 23 al costat de la Pista de Gel

Era una de les activitats organitzades des de Centre Vila per tal d’omplir de contingut aquestes dates festives a Vilafranca.

En el marc de les activitats que s’organitzen a Vilafranca al voltant de les festes de Nadal, aquest passat dia 23 es va acostar fins a la pista de gel situada a la Rambla de Sant Francesc el Pare Noel, per recollir també cartes i desitjos dels més petits.
Comentava que majoritàriament rep demanda de nines i jocs per videoconsoles; però que calia també repassar la llista per veure quins nens s’havien portat bé i quins no. Es mostrava convençut que la majoria rebrien el que havien demanat.
El Pare Noel comentava també que fan la feina aquests dies de manera coordinada amb els reis mags d’orient, i que per tant els regals que no haguessin arribat ara podrien fer-ho a primers d’any.
Entre els qui es van acostar a veure el Pare Noel hi havia el Bruno Parra amb la seva mare, que estaven fent turisme rural a la comarca i van aprofitar l’ocasió. Entre altres coses, el Bruno demanava una bicicleta.
Tot i que aquests dies no ha estat fent gaire fred, al costat de la pista de gel el Pare Noel trobava una temperatura més similar a la del seu pol nord, a l’espera de repartir els seus regals la nit del 24 de desembre i tornar cap a casa seva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: