Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El gerent del Casal ha protagonitzat el pregó dels actes del 59è aniversari dels Falcons

Aquest dimecres començaven els actes de l’’aniversari dels Falcons de Vilafranca amb el pregó que enguany anava a càrrec de Salvador Casals en representació del Casal Societat la Principal.

L’acte tenia lloc al Teatre Casal i permetia evidenciar el lligam i la relació de les dues entitats, perquè els Falcons sempre han fet l’actuació del seu aniversari dins del Casal.

Justament el pregó de Salvador Casals indagava en aquesta relació i en el fet d’obrir les portes del teatre per a una actuació falconera.

Just abans d’arrancar l’acte els Músics per la llibertat van oferir la seva música per no oblidar a les persones empresonades.

Continuant amb els actes més tradicionals dels Falcons, avui al matí ha tingut lloc una jornada d’activitats infantils, a la Rambla de Sant Francesc, on es podien trobar un seguit d’activitats i tallers per la canalla de la vila amb entrada completament gratuïta.

Per finalitzat els actes de l’aniversari demà, dissabte, hi ha la Gran actuació de Falcons i ExFalcons.

En aqueta ocasió més que apostar per grans figures els Falcons pensen en fer participar a molta gent.

L’actuació començarà a les 12 del migdia amb un petit cercavila que recorrerà els carrers del centre. Iniciant-se a la Rambla Nostra Senyora, seguint per Carrer Sant Joan, Plaça de la Vila, Carrer de la Cort, Rambla Sant Francesc, on s’encendrà una tronada, i acabant a al Casal on es farà l’actuació.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: