Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club de Lectura engega a l’espai Jove del Mercat de la Pelegrina amb voluntat de continuïtat

Dissabte a la tarda el nou espai jove del Mercat de la Pelegrina acollia la primera de les sessions del Club de Lectura i Escriptura que s’ha impulsat coincidint amb aquestes festes de Nadal.

El regidor de joventut, Miquel Medialdea, recordava que la iniciativa neix de la voluntat d’una jove de la vila i remarcava la intenció de continuar durant el 2019 obrint aquest espai als joves.
Un espai per a joves que ja fa unes setmanes que va acollint activitats i conformant l’equip que l’ha de conduir. Així, Núria Albornà serà l’encarregada de dinamitzar-lo des de la regidoria de joventut, i s’ha buscat un empresa externa especialitzada per tal d’incorporar dos dinamitzadors.
Sobre el Club de Lectura, la seva dinamitzadora serà la Maria Rodríguez, que explicava que la idea neix de la voluntat d’oferir un espai als joves per tal de compartir les inquietuds literàries
El Club s’iniciava amb la participació de l’escriptor David Monteagudo, que va compartir les seves experiències i el seu inici en el mon de la literatura. Aquest era el propòsit, com explica Maria Rodríguez.
La idea és també que en els primers mesos es vagi veient com funciona el Club, i quines son les demandes i neguits dels participants per tal d’anar-s’hi adaptant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: