Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Bàsquet Tarragona guanya la quarta edició del Torneig de Nadal del Casal

El Club Bàsquet Tarragona ha estat el campió de l’edició d’enguany del torneig infantil de Nadal del Casal. Els tarragonins es van imposar a la gran final al Gaudí barceloní per 76-67 i van inscriure així el seu nom per primera vegada al palmarès de la competició casalista. El Casal, per la seva banda, va [...]

El Club Bàsquet Tarragona ha estat el campió de l’edició d’enguany del torneig infantil de Nadal del Casal. Els tarragonins es van imposar a la gran final al Gaudí barceloní per 76-67 i van inscriure així el seu nom per primera vegada al palmarès de la competició casalista. El Casal, per la seva banda, va acabar certificant un meritori tercer lloc després de superar el Nou Olesa en el duel pel tercer i quart llocs del torneig.

El Tarragona arribava a la cita casalista com a gran favorit al triomf i, al final, va acabar complint els pronòstics. A la primera fase va ser el guanyador del grup B i a les semifinals es va desfer del mateix Casal. En el duel definitiu davant el Gaudí, les coses van ser més complicades pels tarragonins que no van poder resoldre el partit fins la segona meitat. De fet, al descans, el marcador afavoria els barcelonins del Gaudí per 32-38, però un parcial de 27-14 en el tercer quart va canviar completament la decoració de l’enfrontament.

El bon treball dels jugadors del C.B.Tarragona Aleix Blázquez, Pol Masdeu i Jordi Madorran va ser clau per aquest canvi de signe de la final. Després del 59-52 del tercer quart, l’últim parcial va tenir el color blau del Tarragona que es va dedicar a administrar el seu avantatge fins a tancar el partit amb el definitiu 76-67.

Pel que fa al Casal la seva participació en el torneig va ser brillant aconseguint un meritori tercer lloc. Els casalistes van guanyar tres dels quatre partits de la primera fase, uns resultats que els hi van permetre disputar les semifinals. En el duel inaugural enfront en Boet Mataró, el Casal es va imposar amb gran autoritat per 102-23.

L’única derrota vilafranquina en aquesta primera fase va arribar en el segon partit davant el Gaudí barceloní per 70-76, una derrota que no va afectar la moral dels blanc-i-negres que en el tercer enfrontament es van desfer, una altra vegada amb gran autoritat del Manresa per 91-35 i en el quart del Tarragona Bàsquet per 83-72. Aquests triomfs van fer possible disputar les semifinals de dissabte en les que l’equip va cedir enfront el futur campió, el C.B.Tarragona.

L’equip que formen els Iker Fernández, Saavedra, Canals, Alex Canterla, Ferret, Cusiné, Bundó, Sánchez, López, Gual, Moreno, Ràfols i Catasús apunta molt bones maneres de cara als propers anys i pensant ja a més llarg termini en un hipotètic sènior format per bona part de tots ells.

Més enllà dels resultats, aquesta quarta edició del torneig de Nadal casalista ha tornat a ser un èxit de públic i de participació. Els 10 equips participants signifiquen un nou rècord d’inscripcions a la competició i, a més, el nivell tècnic exhibit per molts d’ells avala la qualitat d’aquesta cita basquetbolística que s’ha convertit ja en un clàssic del calendari nadalenc del món de la cistella.

També ha tornat a ser ressenyable la gran presència de públic a les graderies tant del gimnàs del carrer Mestre Recasens com del pavelló Joan Marquès. En el duel pel tercer i quart llocs entre el Casal i el Nou Olesa i a la gran final entre el Club Bàsquet Tarragona i el Gaudí de Barcelona, el Joan Marquès va estar ple a vessar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: