Divendres, 3 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El calendari del Penedès Tasta’l torna al carrer amb l’oli d’oliva com a principal protagonista

El calendari recull fotografies i explicacions sobre el procés d’elaboració de l’oli.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i com a membre de la Xarxa Productes de la Terra, ha tornat a editar per cinquè any consecutiu el calendari del Penedès Tasta’l. El Penedès Tasta’l és un projecte que va començar a caminar l’any 2010 per posar en relació les empreses de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès amb els restaurants del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme amb la idea de donar a conèixer els productes agroalimentaris i la gastronomia de la comarca.
La consellera d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra Susanna Mèrida valora positivament la feina feta fins ara en aquest marc.

El principal protagonista del calendari del Penedès Tasta’l 2019 és l’oli d’oliva. El calendari recull fotografies i explicacions sobre el procés d’elaboració de l’oli. Entre els productors artesans de la comarca hi ha els molins d’oli Ca La Madrona i Josep Lluch.

El calendari recull també plats amb productes del Penedès que es poden trobar als restaurants de la comarca amb les seves receptes. A més, a la primera plana hi ha la relació dels 14 productors artesans i els 28 restaurants que formen part del Penedès Tasta’l. Com a novetat, a banda de les llunes, que ja va incorporar l’any passat, ara recull també els sants.
D’altra banda, també s’ha editat el fulletó de La cuina d’hivern, una guia de restaurants on degustar menús amb productes típics del Penedès.

El calendari se n’han editat 1.500 exemplars que es poden trobar a les empreses i que ja s’han repartit a la Fira del Gall. També n’hi ha a la Fira de Santa Llúcia de Vilafranca i al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: