Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Temps de Vilafranca recull aliments i visita el Rebost Solidari

El Banc de Temps de Vilafranca ha col·laborat un any més amb els recaptes populars que organitza l’associació Ressò, en el marc del projecte Rebost Solidari.

Enguany han recollit un total de 40 Kg d’aliments, en el marc de les set activitats organitzades i dinamitzades pels propis membres del Banc de Temps, que han estat donats per aquelles persones que hi han participat en elles sense ser-hi membres. Un cop fetes les recaptes, l’associació Ressò distribueix els aliments a famílies necessitades derivades pel departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca.
El passat dilluns un grup de persones del Banc de Temps Vilafranca interessades en el projecte, han visitat les instal·lacions del Rebost Solidari. Lluís Lázaro, coordinador del servei, els ha explicat el seu funcionament i la gestió dels voluntaris que fan possible aquesta iniciativa.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: