Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Darrera tertúlia política de l’any per fer balanç del 2018

El tinent d’alcalde Aureli Ruiz creu que Vilafranca ha experimentat una millora general en els darrers anys

El Tinent d’Alcalde de Serveis Centrals i Hisenda Aureli Ruiz ha estat un dels participants a la tertúlia política de Ràdio Vilafranca i Penedès TV aquest divendres, al costat de la regidora del PSC Montse Arroyo i el secretari de comunicació d’ERC David Navarrete. Era la darrera tertúlia d’aquest 2018 dedicada a la política municipal.

Preguntat pel balanç que en fa del 2018 com a membre de l’equip de govern, Ruiz ha explicat que, al seu parer, la vila ha experimentat una millora en els darrers anys, més enllà dels projectes d’inversió que s’han materialitzat o que ja estan en marxa, com la continuació de la urbanització sobre la llosa de les vies, l’espai per a joves de La Pelegrina o els habitatges per a gent gran del carrer Migdia.

En aquest sentit, la regidora Montse Arroyo ha posat l’accent en la reducció de les llistes als serveis socials, tot destacant que un 30% del pressupost municipal es destina a Serveis a les Persones i Promoció Social.
Per la seva banda, David Navarrete, en la línia de la roda de premsa de balanç oferta pel grup municipal aquest dilluns passat, ha dit que troba a faltar un projecte de ciutat a mig termini i ha titllat la manera de governar de l’actual equip de govern de “grisa”.

Per al 2019, Vilafranca afronta com a principals projectes d’inversió alguns que ja han estat iniciats com la Casa de la Festa Major, el casal de joves de la Pelegrina, l’ampliació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i la urbanització dels carrer Papiol, Mossèn Trens i avinguda de Barcelona. El 2019 es continuarà la inversió plurianual al Vinseum, fins al 2021, i s’iniciarà la inversió al nou pavelló esportiu, la nova urbanització del carrer Comerç i l’ampliació de 80 places al Ricard Fortuny, que s’ha d’acabar de tancar l’any 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: