Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concentracions davant del jutjat en suport al jove Adrián, detingut pels fets del passat 1-O

El jove vilafranquí va ser detingut dimarts al matí, i dimecres després de declarar davant del jutge a Vilafranca va ser ser deixat en llibertat.

Una cinquantena de persones s’han concentrat aquest matí davant del jutjat de Vilafranca, i també van fer-ho ahir al vespre a la plaça de la Vila per tal de mostrar el seu suport al jove vilafranquí detingut en ralació als fets de l’1 d’octubre d’aquest 2018. Com explicava ahir a la plaça de la Vila en Raimon Eras, membre de la Coordinadora Antirepressiva del Penedès, el van detenir al carrer quan anava amb el seu pare.
Ahir a la plaça de la Vila ja es van mostrar unes pancartes en suport a l’Adriàn i demanant prou repessió contra els sectors independentistes i defensors de la República; i avui s’han tornat a mostrar davant del jutjat de Vilafranca on familiars i amics s’han concentrat a partir de les 10 que era l’hora en que estava previst que entrés a declarar davant del jutge.
Ahir al vespre, els concentrats denunciaven també que el jove havia de passar la nit a la cel·la, fins que passés a disposició judicial. També el dimarts al vespre des de la Coordinadora Antirepressiva es denunciaven les accions repressives tant de l’estat com de la Generalitat i recordaven que continuen demanant la dimissió del Conseller d’Interior.
Els concentrats aquest dimecres davant del jutjat esperaven la seva posada en llibertat al llarg del matí un cop hagués declarat davant del jutge. Finalment poc abans del migdia de dimecres ha quedat en llibertat i queda a expenses del que decideixi el jutjat de Barcelona que porta el gruix dels casos relacionats amb els fets que van succeir el passat 1 d’octubre de 2018 al voltant del Parlament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: