Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comerç Espirall organitza una fira de Nadal i Reis amb diverses activitats infantils

La Plaça dels Segadors s'ha convertit aquest Nadal en l'epicentre de l'activitat nadalenca del barri de l'Espirall. L'Associació de Comerciants Comerç Espirall ha organitzat la fira DiverNadal en la que es combinen activitats infantils amb tallers de productes de proximitat. Es tracta, en tots els casos, de comerços del barri que han participat en aquesta [...]

La Plaça dels Segadors s’ha convertit aquest Nadal en l’epicentre de l’activitat nadalenca del barri de l’Espirall. L’Associació de Comerciants Comerç Espirall ha organitzat la fira DiverNadal en la que es combinen activitats infantils amb tallers de productes de proximitat.

Es tracta, en tots els casos, de comerços del barri que han participat en aquesta iniciativa que va començar l’any passat i que enguany ha tingut continuïtat gràcies als bons resultats obtinguts en la primera edició. Comerç Espirall ha buscat donar publicitat a l’oferta comercial del barri i, al mateix temps, descentralitzar les activitats nadalenques de la vila.

Les persones que s’han acostat a la Plaça dels Segadors han tingut l’oportunitat de conèixer alguns productes de proximitat i de participar en tallers, entre d’altres, d’arbres de Nadal o de tinta de vi. Igualment, els més petits han pogut entregar la seva carta als Reis d’Orient a un patge que es va instal·lar a la plaça per a dur a terme aqueta tasca. La presència del patge reial va generar molta espectació entre els més menuts que es veien sorpresos per la presència del personatge en un punt de la vila que no és habitual per aquesta mena de sorpreses.

Comerç Espirall es planteja continuar amb aquesta iniciativa de cara els propers anys després de la receptivitat que hi ha hagut tant per part de la gent del barri com de la resta de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: