Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Capital del Cava és el cava que s’oferirà en actes oficials de l’Ajuntament de Sant Sadurní

Capital del Cava és el cava que s’oferirà en actes oficials de l’Ajuntament de Sant Sadurní

Capital del Cava és el cava que a partir d’ara es servirà en els actes oficials de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, un cava elaborat per l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech

El cava té una etiqueta exclusiva del pintor sadurninenc Francesc Guilera, que també ha dissenyat 5 plaques de cava diferents.

L’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, acompanyat pel pintor Francesc Guilera i per Xavier Vidal de Puig, que fins fa poc era el director de l’Escola de Vitcultura i  Pau Martí, actual director, va explicar que es tracta d’una aposta de l’Ajuntament per potenciar l’escola de viticultura, referent del territori, i donar-la a conèixer a l’exterior, a banda de reforçar la feina conjunta entre les dues entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: