Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana intens pel Patge Raimon amb moltes cues a la recollida en els barris

El Patge Raimon està ja a la recta final de la recollida de cartes a Vilafranca.

De fet només li queda passar pel barri de Sant Julià. Aquest cap de setmana ha estat el torn del barri del Centre, el dissabte i del barri de la Girada, el diumenge. A tots dos llocs ha rebut moltes visites de famílies senceres, amb el protagonisme evident dels més petits.

Els nens i les nenes tenen clar el contingut de les cartes que li porten al patge.

Al barri del centre enguany la recollida coincidia en el matí de mercat del dissabte. Aquest fet ha motivat un increment de visitants, alhora que enguany no hi ha recollida de cartes al teatre Cal Bolet.

Com a tots els barris les famílies tenen una bona acollida, en aquest cas amb esmorzar de coca i xocolata. A la recta final de la recollida de cartes el Patge Raimon apunta que cada any rep la visita de més infants.

El patge també està molt satisfet amb la resposta de públic de la novetat d’aquest Nadal a Vilafranca, la visita a la fàbrica de joguines. Quan les nens i nenes entren a la fàbrica poden parlar amb el patge, que els demana sobretot que mantinguin el secret, per als altres nens.

Desprès de l’èxit de la recollida al barri del Centre d’aquest dissabte , el diumenge el Patge va rebre encara més visites al barri de la Girada, amb llargues cues al carrer.

També des de l’associació de veïns s’oferia coca i xocolata. El president de l’associació del barri, Manel Pac, destaca que acollir el patge és una manera de col·laborar al teixit social i cultural de la vila.

Els nens i nenes que s’acosten al patge ho fan amb ganes d’escoltar les seves recomanacions i sobretot amb el desig que les cartes tinguin efecte.

Aquest diumenge hi havia molta activitat al local de l’Associació de Veïns del barri de la Girada, la penúltima en rebre la visita del Patge Raimon.

La última recollida es farà aquest divendres, 4 de gener, al local de l’Associació de Veïns del barri de Sant Julià, en aquest cas en horari de tarda, de dos quarts de sis a les vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: