Divendres, 18 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Anna Mas presenta ‘Que tota aquesta merda valgui la pena’ al Consell Comarcal

Anna Mas ha presentat el Premi Anna Maria de Saavedra, ‘Que tota aquesta merda valgui la pena’, en un acte al Consell Comarcal.

L’escriptora vilafranquina Anna Mas va presentar el recull de contes ‘Que tota aquesta merda valgui la pena’ al Consell Comarcal aquest passat dijous. L’obra va obtenir el premi Anna Maria de Saavedra en la seva segona edició. El certamen l’organitzen la llibreria La Cultural i Edicions i Propostes Culturals Andana amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal amb l’objectiu d’ajudar a publicar la seva primera obra de creació literària a un autor o autora novell resident a l’Alt Penedès. Anna Mas, nascuda a Vilafranca el 1989, ha estat la guanyadora d’aquesta segona edició del Premi amb un retrat viu i fet amb humor de la generació mil·lenial que pot resultar atractiu per a tot tipus de lectors.

El jurat ha valorat la vivesa de les històries que integren el recull de contes, la mirada plena d’humor d’Anna Mas sobre l’anomenada generació mil·lenial –amb especial incidència als seus problemes de precarietat laboral i inestabilitat sentimental- i l’expressivitat d’un text ric en referències culturals quotidianes que fan de l’obra el retrat d’una generació.

A banda dels organitzadors i Raimon Gusi, com a representant de l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la presentació del llibre va comptar amb la participació de l’escriptor David Monteagudo.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

16:30
Esport base
Hoquei: Patí Sant Ramon - Patí Vilanova
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Pica lletres
Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Milà i Fontanals B (Vilafranca)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: