Dilluns, 21 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

7 propostes d’activitats aquest nadal a l’espai per a joves de l’antic mercat de la Pelegrina

Aquestes festes de Nadal des de la regidoria de Joventut s’han preparat un seguit d’activitats per anar omplint de contingut l’espai per a joves a l’antic de mercat de la Pelegrina.

El regidor de joventut, Miquel Medialdea, acompanyat del cap del servei Rubén Calvo i la responsable de l’espai, Núria Albornà, explicaven aquestes propostes. El regidor apuntava que la voluntat és anar omplint de continguts l’espai a mida que es vagi també equipant amb el material tècnic i el mobiliari. Medialdea comentava que no volien desaprofitar unes dates en què els possibles usuaris disposen d’hores de lleure per oferir-los propostes formatives que ajudin a donar a conèixer l’espai.
En aquest sentit, la responsable de l’equipament explicava que es proposen set activitats diferents que poden ser d’interès per els joves. La primera comença el dia 21 de desembre i s’allarga fins el dia següent. Es tracta d’un workshop de comèdia gestual, adreçat a joves a partir de 16 anys.
Altres activitats són un club de lectura que s’engegarà el dissabte dia 22 de desembre amb la participació de l’escriptor David Monteagudo, però que es vol que tingui continuïtat un cop al mes a partir de gener. També s’ha previst un curs de premonitors que es farà entre finals de desembre i els primers dies de gener; i tallers d’un dia per iniciar-se en la impressió 3D, una masterclas de ball, un taller de acroioga i un workshop de cant que es vol també que tingui continuïtat en els propers mesos.
Des de Joventut es vol anar activant aquest equipament poc a poc ja ara coincidint amb les festes de nadal, i que en el primer trimestre de 2019 ja estigui plenament en marxa.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
09:30
Coses de salut
Medicina rural / L'embaràs
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: