Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

7 propostes d’activitats aquest nadal a l’espai per a joves de l’antic mercat de la Pelegrina

Aquestes festes de Nadal des de la regidoria de Joventut s’han preparat un seguit d’activitats per anar omplint de contingut l’espai per a joves a l’antic de mercat de la Pelegrina.

El regidor de joventut, Miquel Medialdea, acompanyat del cap del servei Rubén Calvo i la responsable de l’espai, Núria Albornà, explicaven aquestes propostes. El regidor apuntava que la voluntat és anar omplint de continguts l’espai a mida que es vagi també equipant amb el material tècnic i el mobiliari. Medialdea comentava que no volien desaprofitar unes dates en què els possibles usuaris disposen d’hores de lleure per oferir-los propostes formatives que ajudin a donar a conèixer l’espai.
En aquest sentit, la responsable de l’equipament explicava que es proposen set activitats diferents que poden ser d’interès per els joves. La primera comença el dia 21 de desembre i s’allarga fins el dia següent. Es tracta d’un workshop de comèdia gestual, adreçat a joves a partir de 16 anys.
Altres activitats són un club de lectura que s’engegarà el dissabte dia 22 de desembre amb la participació de l’escriptor David Monteagudo, però que es vol que tingui continuïtat un cop al mes a partir de gener. També s’ha previst un curs de premonitors que es farà entre finals de desembre i els primers dies de gener; i tallers d’un dia per iniciar-se en la impressió 3D, una masterclas de ball, un taller de acroioga i un workshop de cant que es vol també que tingui continuïtat en els propers mesos.
Des de Joventut es vol anar activant aquest equipament poc a poc ja ara coincidint amb les festes de nadal, i que en el primer trimestre de 2019 ja estigui plenament en marxa.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: