Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 270 infants dels Penedès Garraf es troben a Vilafranca per treballar els drets dels infants

Dissabte durant tot el dia infants d’esplais del sector Penedès-Garraf-Anoia van participar en la trobada per parlar sobre els drets dels infants i que cada any es fa en una població diferent.

Eren uns 270 infants que van venir d’esplais de Vilanova, el Vendrell, Ribes i Vilafranca, i que formen part de la Federació Esplac. Una de les tasques que es fan en aquesta trobada és la redacció d’un manifest i de diferents pancartes que recullen i mostren els diferents drets dels infants. Un treball que es fa per grups d’edat i amb l’assessorament dels monitors.
Aquesta trobada entre els esplais de la zona que formen part d’Esplac serveix també per que els infants coneguin altres nens i nenes i comparteixin coneixements.
Malgrat la pluja que de manera intermitent va anar caient al llarg del dissabte, la trobada va ser un èxit en quan a participació d’infants i al treball que es va realitzar per donar a conèixer i ser conscients dels drets que tenen els infants. Entre altres precisament el dret al joc, a l’educació i a l’ensenyament, que son algunes de les qüestions que setmana a setmana es treballen als esplais.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: