Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 150 persones han gaudit dels curtmetratges d’animació del Minimost

Un cop més, el públic familiar ha respost i ha omplert el teatre municipal Cal Bolet per veure curtmetratges d’animació.

El Minimost oferia aquest diumenge al migdia una selecció de curts internacionals d’El meu primer festival. En una sessió de poc menys d’una hora es van poder veure deu peces d’animació de característiques molt diferents i que van agradar molt al públic.

Des de Vinseum, entitat coorganitzadora del Most amb Cineclub Vilafranca, Eva Martínez destacava que el públic és molt fidel al Minimost i que la sessió és una bona manera d’introduir els més petits en el cinema.

La sessió va acabar amb una degustació de most.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: