Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una sessió de música House engega les activitats de Rave Against Repression al Casal Popular

Aquesta associació, conjuntament amb el Casal Popular de Vilafranca, organitzaven aquest vermut per tal de donar suport als 9 antifeixistes vilafranquins que aquest mes han d’anar a judici.

Dissabte al migdia el Casal Popular de Vilafranca acollia un vermut antifeixista que organitzava conjuntament amb Rave Against Repression, una nova entitat que n eix amb la voluntat d’ajudar a crear teixit cultural a Vilafranca lligat al moment social i polític que es viu també a Catalunya.
En aquesta primera sessió es van centrar en música House i disco, però en properes propostes volen obrir-se a altres estils musicals.
En aquest cas es funcionava amb el sistema de taquilla inversa, i tot el recaptat es destinava a cobrir despeses judicials pel grup conegut com als “9 antifeixistes”, encausats per haver participat a una manifestació antiracista com a resposta a la presència del partit xenòfob Plataforma per Catalunya a Vilafranca el passat 2010 i pendents del seu judici a mitjans de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: