Diumenge, 24 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Transports Coral rep el Reconeixement.cat

Va recollir el reconeixement, el director general de Coral Transports, Joan Comas.

El passat dimarts, 27 de novembre, al Centre Cultural la Mercè de Girona l’empresa de logística Coral Transports & Stocks va rebre el Reconeixement Respon.cat a la trajectòria del compromís social en Responsabilitat Social Empresarial per a Pime.

Va recollir el reconeixement, el director general de Coral Transports, Joan Comas.

Amb la presència del president de Respon.cat, Josep Santacreu, el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer, i la tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana, es van lliurar els premis Respon.cat a sis empreses catalanes, a un territori i a una persona que van ser reconeguts per les seves bones pràctiques i la seva trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial.

Els premis Respon.cat compten amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya. També disposen del Consell social de Respon.cat, on s’integren les principals patronals i associacions empresarials, així com entitats de referència en el camp social.

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

04:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
05:00
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador
05:15
40 hectàrees
Introducció

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: