Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna l’espectacle ‘Vins negres Penedès… Una joia de vins!’

La segona edició de l’espectacle ‘Vins negres Penedès… Una joia de vins!’ es farà el dissabte 10 de novembre al claustre dels Trinitaris.

El restaurant El Gat Blau i la DO Penedès organitzen el dissabte 10 de novembre la segona edició de l’espectacle ‘Vins negres Penedès… Una joia de vins!’. L’esdeveniment es va fer el passat 27 d’octubre al recinte modernista de Sant Pau, a Barcelona, amb molt bona resposta i dóna continuïtat a la primera iniciativa en aquest sentit que es va celebrar al novembre del 2017 al Palau Baltà.

Aquella primera experiència, que va néixer amb la voluntat de promocionar els vins negres d’alta gamma que es fan al Penedès, també va tenir molt d’èxit i va provocar que l’espai, el Palau Baltà, es quedés petit. En aquesta ocasió, la vetllada tindrà lloc al Claustre dels Trinitaris de set de la tarda a dos quarts d’onze de la nit.

Una altra de les novetats és que el restaurant El Gat Blau oferirà 4 degustacions gastronòmiques enlloc de les 2 que es van fer el primer cop.

En nom de la DO Penedès, el seu director, Francesc Olivella, recordava que, tot i que la denominació d’origen es relaciona sobretot amb vins blancs i rosats, un 40% dels vins que es fan sota aquest paraigua són negres.

La vetllada estarà amenitzada per la Dj Marian i comptarà amb un espectacle de dansa del Gimdans integrat per quatre coreografies inspirades en el cicle de la vinya.

El preu de l’entrada serà de 15 euros, com al 2017, que inclourà la copa, tres degustacions de menjar i l’oportunitat de tastar tots els vins que s’hi ofereixin.

Els cellers participants seran Albet i Noya, Can Descregut, Finca Viladellops, Can Feixes, Jean Leon, Parató, Torres, Parés Baltà, Oriol Rossell, Pinord i Can Ràfols dels Caus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: