Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Termini de votació obert per triar el nom de l’Espai Jove

Fins al 14 de desembre, els joves de 14 a 30 anys poden votar el nom de l’espai cívic per a joves de La Pelegrina.

La setmana passada es van iniciar les votacions per triar el nom de l’equipament. S’allargaran fins al 14 de desembre i són obertes a qualsevol persona que tingui entre 14 i 30 anys. Hi ha quatre opcions que van sorgir de dues sessions de creativitat celebrades el 17 de maig i el 17 de juliol: Espai Jove La Nau, Espai Jove La Pelegrina, Espai Jove L’Eix i Espai Jove JoEnEx – Joves en Expansió.

El Pau i la Marina, dos dels joves que hi van participar, van explicar aquest dimarts en una roda de premsa al Servei de Joventut que les opcions van sorgir del debat entre els participants pensant en tot el que havia de transmetre el nom de l’equipament.

Per la seva banda, la tècnica del servei de Joventut i responsable de l’equipament, Núria Albornà, va explicar que es pot votar presencialment en 13 urnes dipositades als instituts i centres de secundària, les sales d’estudi, l’Arsenal, La Fassina, el SIAJ i el propi espai per a joves. També es pot votar en línia des de la pàgina web del servei de Joventut.

D’aquesta manera, el servei de Joventut i el grup motor de joves que es va formar en la gènesi del nou equipament per a joves de La Pelegrina segueixen apostant per la participació perquè els joves de Vilafranca se sentin implicats en la creació i la imminent posada en marxa de l’espai.

El regidor de Joventut també va explicar que ja s’estan organitzant visites amb els centres educatius per tal que els joves coneguin l’equipament in situ. Allà s’hi ha muntat una exposició sobre el procés participatiu que ha embolcallat des del principi la creació de l’espai.

El divendres de la setmana que ve, l’espai per a joves acollirà la representació el teatre fòrum ‘És de conya?’, a càrrec de la companyia NUS. Es preveu que l’equipament comenci a funcionar de forma progressiva a partir de principis d’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: