Divendres, 24 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller d’Assaig Teatre-TAT presenta “Ca Barret! Viola del violer”

L’acte està organitzat per la Secció literària de l’Agrícol i el Casal- Societat La Principal, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.

“Ca Barret! Viola del violer” es presenta per segona vegada a Vilafranca, amb motiu de la celebració de l’Any Maria Aurèlia Capmany, de la mà de la companyia “Taller d’Assaig Teatre” – TAT, el proper divendres 30 de novembre, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre Casal de Vilafranca.

Maria Aurèlia Capmany i Jaume Vidal Alcover van empescar-se, a partir de 1968, una interessant modalitat de cabaret d’agitació cultural i política, que va donar lloc a espectacles diversos, dirigits per Josep Anton Codina, a la Cova del Drac de Barcelona. En un d’aquests espectacles, hi figurava la cançó “Viola del violer”, de contingut feminista, cantada per Carme Sansa. La lletra era de Maria Aurèlia Capmany i la música d’Antoni Parera Fons.

“Ca Barret! Viola del violer” és una adaptació on gags dels cabarets tramats a la Cova del Drac es confonen amb les veus que neixen de la teatralització d’algunes “Cartes impertinents”, salpebrats amb paraules robades a “Quim-Quima” i veus d’altres textos de la Maria Aurèlia Capmany. A tots aquests ingredients, que interpel·len amablement a l’espectador, “Taller d’Assaig Teatre” – TAT hi ha afegit uns granets de collita pròpia per arrodonir l’espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: