Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha presentat Som Mediona-ERC una nova candidatura que vol representar un canvi al municipi

S’ha presentat Som Mediona-ERC una nova candidatura que vol representar un canvi al municipi

Som Mediona-ERC es presentarà a les eleccions amb l’objectiu de donar la volta a l’ajuntament.

Davant d’unes vuitanta persones i, amb la participació de la diputada republicana al Parlament de Catalunya, Lluïsa Llop, l’equip de Som Mediona va exposar que el seu valor principal serà una altra manera de governar, més oberta i amb contacte amb la ciutadania, apostant per la transparència, la participació, la sostenibilitat, la coherència i la inclusió de tots els sectors del poble.

Aquesta nova opció política es defineix com al motor de canvi vestida dels valors republicans capaç de generar un canvi al govern del PSC, formada per gent diversa i representativa del poble i amb una mirada al futur sense oblidar les necessitats del present.

 

Per altra banda, el nou partit vol crear també, a través de les propostes i suggeriments dels veïns del municipi, el programa electoral. Aquells que hi vulguin participar que podran fer-ho a partir de l’1 de desembre a través del web del partit sommediona.cat, amb una clara mostra de l’objectiu de la participació ciutadana que volen mostrar des del primer dia.

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

18:00
Diades castelleres
El Catllar - Festa Major
21:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos

Penedès Televisió

20:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
21:00
El taller de l'artista
Procés de creació artística
21:15
El brot
Passejades literàries

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: