Dimarts, 18 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
S’ha presentat Som Mediona-ERC una nova candidatura que vol representar un canvi al municipi

S’ha presentat Som Mediona-ERC una nova candidatura que vol representar un canvi al municipi

Som Mediona-ERC es presentarà a les eleccions amb l’objectiu de donar la volta a l’ajuntament.

Davant d’unes vuitanta persones i, amb la participació de la diputada republicana al Parlament de Catalunya, Lluïsa Llop, l’equip de Som Mediona va exposar que el seu valor principal serà una altra manera de governar, més oberta i amb contacte amb la ciutadania, apostant per la transparència, la participació, la sostenibilitat, la coherència i la inclusió de tots els sectors del poble.

Aquesta nova opció política es defineix com al motor de canvi vestida dels valors republicans capaç de generar un canvi al govern del PSC, formada per gent diversa i representativa del poble i amb una mirada al futur sense oblidar les necessitats del present.

 

Per altra banda, el nou partit vol crear també, a través de les propostes i suggeriments dels veïns del municipi, el programa electoral. Aquells que hi vulguin participar que podran fer-ho a partir de l’1 de desembre a través del web del partit sommediona.cat, amb una clara mostra de l’objectiu de la participació ciutadana que volen mostrar des del primer dia.

 

 

Enquesta

Aquest Nadal no em vull perdre sobretot…

Programació

Ràdio Vilafranca

13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada
14:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: