Dijous, 25 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
S’ha presentat Som Mediona-ERC una nova candidatura que vol representar un canvi al municipi

S’ha presentat Som Mediona-ERC una nova candidatura que vol representar un canvi al municipi

Som Mediona-ERC es presentarà a les eleccions amb l’objectiu de donar la volta a l’ajuntament.

Davant d’unes vuitanta persones i, amb la participació de la diputada republicana al Parlament de Catalunya, Lluïsa Llop, l’equip de Som Mediona va exposar que el seu valor principal serà una altra manera de governar, més oberta i amb contacte amb la ciutadania, apostant per la transparència, la participació, la sostenibilitat, la coherència i la inclusió de tots els sectors del poble.

Aquesta nova opció política es defineix com al motor de canvi vestida dels valors republicans capaç de generar un canvi al govern del PSC, formada per gent diversa i representativa del poble i amb una mirada al futur sense oblidar les necessitats del present.

 

Per altra banda, el nou partit vol crear també, a través de les propostes i suggeriments dels veïns del municipi, el programa electoral. Aquells que hi vulguin participar que podran fer-ho a partir de l’1 de desembre a través del web del partit sommediona.cat, amb una clara mostra de l’objectiu de la participació ciutadana que volen mostrar des del primer dia.

 

 

Efemerides

24 d’abril
1918 – Primera batalla de tancs durant la 1a Guerra Mundial, a França
No hi ha efemèrides

Enquesta

Per Sant Jordi regalo…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Un dia de rock
Programa de rock
22:00
Chelsea Hotel
Rock clàssic

Penedès Televisió

20:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Europa
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: