Dilluns, 10 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha fet un simulacre d’incendi i evacuació de les instal·lacions de Torres a Vilafranca

El simulacre s’ha fet d’acord amb la política de seguretat i prevenció de l’empresa i en el marc de la Llei de prevenció de riscos laborals.

Aquest dimecres al matí s’ha dut a terme un simulacre d’incendi i evacuació a les oficines i instal·lacions de Familia Torres a Vilafranca, d’acord amb la política de seguretat i prevenció de l’empresa i en el marc de la Llei de prevenció de riscos laborals.

El simulacre s’ha realitzat en coordinació amb la Policia Local de Vilafranca, els Mossos d’Esquadra, Protecció Civil i Bombers, que han desplegat els efectius necessaris per realitzar un exercici d’extinció d’incendi a l’exterior de les instal·lacions situades al carrer Doctor Jané. Alguns carrers dels voltants han quedat afectats per talls de circulació. Als treballadors de Familia Torres i veïns de la zona se’ls va informar amb antelació de la realització del simulacre, sense concretar el dia i hora exactes.

L’objectiu d’aquest exercici és comprovar el correcte funcionament dels sistemes i protocols d’evacuació i conscienciar als treballadors de com han d’actuar en cas d’emergència real. Els simulacres es fan periòdicament en les diferents instal·lacions de Torres amb la voluntat, no només de preparar els treballadors davant de situacions crítiques sinó també d’estrènyer la col·laboració amb els cossos d’emergència.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: