Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Representació penedesenca en el nou acte reivindicatiu a la presó de Lledoners

Un grup de penedesencs va participar divendres en l’acte de reivindicació organitzat per Omnium Cultural que es va dur a terme a la presó de Lledoners per a recordar el primer any.

Es recordava el primer any de privació de llibertat del vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras i del coseller d’Interior, Joaquim Forn.

Els concentrats es van aplegar a primera hora de la tarda a l’estació d’autbusos de Vilafranca i, des d’allà, en diversos cotxes particulars es van desplaçar fins Lledoners a Sant Joan de Vilatorrada. Tal i com explicava Josep Cols, membre de l’organització de la trobada, en el dia que s’havien conegut les peticions de penes als presos polítics catalans era més obligat que mai acostar-se fins el centre penitenciari del Bages

Alguns dels participants a la nova concentració de divendres ja havien pres part a la del dia anterior en la que també es recordava l’any d’empresonament de Junqueras i Forn. Cols recordava que  la jornada era fins i tot més especial que la de dijous després de les notícies del dia

En les properes setmanes continuaran els actes reivindicatius a tot el país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: