Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull respon a la CUP i assegura que el procés dels pisos socials del c/ Migdia no s’aturarà

L’alcalde destaca que l’informe desfavorable de la Generalitat citat per la CUP no té cap efecte jurídic.

En el transcurs del programa Diàlegs amb l’Alcalde de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, Pere Regull ha donat resposta a la roda de premsa que va fer dilluns passat la CUP en relació als pisos per a gent gran del c/ Migdia. L’alcalde de Vilafranca ha deixat clar que discrepa totalment amb les declaracions dels cupaires que, recordem, qüestionen el procés que està seguint l’ajuntament i la Fundació Amàlia Soler .

Pere Regull ha volgut aclarir que els pisos estan fets sobre un terreny propietat del Centre Agrícol i que el mateix centre el va cedir al consistori per a la construcció dels habitatges a canvi de que l’ajuntament se’n fes càrrec d’unes obres de millora de l’edifici de l’Agrícol. Però qui ha fet la inversió econòmica per a que els pisos socials fossin una realitat ha estat la Fundació Amàlia Soler que també s’encarregarà de la seva gestió.

Pel que fa a l’informe desfavorable de la Generalitat que la CUP citava en la seva roda de premsa, l’alcalde destaca que es tracta d’un informe que no té cap efecte jurídic.

Pere Regull vol tranquilitzar els ciutadans i ciutadanes que estan interessats en entrar a viure en un d’aquest pisos i assegura que el procés tira endavant tal i com estava previst.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: