Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oriol Llavina fa un taller de cuina en el marc de la celebració dels aniversaris dels mercats

Els mercats de Vilafranca estan d’aniversari, el de Sant Salvador celebra 35 anys i el de la Carn 10 anys de la seva remodelació.

A més, el de la Carn, ha rebut fa poques setmanes un reconeixement de la Generalitat per complir 136 anys d’història. Per celebrar aquestes fites, s’han organitzat diversos actes. Entre d’altres un curs de cuina gratuït de tres sessions, on els cuiners Gemma Riera, Oriol Llavina i M. Lluïsa Torres proposen cuina  de tardor amb productes de proximitat.

Un dels tallers del curs el conduïa aquest dijous el cuiner Oriol Llavina, del restaurant Cigró d’Or, que es troba dins del Mercat de la Carn.

Llavina oferia quatre receptes de primers i segons plats amb la carn com a ingredient protagonista.

El taller tenia una durada d’una hora i mitja, i s’adreçava a persones amb un cert coneixement de cuina, per això alguns dels ingredients dels plats ja estaven preparats, com ara el gall rostit o les patates bullides.

Al curs hi participen una dotzena de persones.

D’altra banda en el marc de la celebració de l’aniversari dels mercats la cuinera Fina Anglada conduirà un curs de receptes de tardor amb robots de cuina, amb l’objectiu de “modernitzar i adaptar les propostes als nous recursos” culinaris.

Paral·lelament, es pot participar a un concurs d’Instagram fins el 18 de novembre, etiquetant l’usuari @mercatsvilafranca i el hashtag #mercatsvilafranca a les fotografies dels mercats que transmetin “el tracte proper a les persones, els productes de proximitat, o les sensacions, colors i olors de les parades. Els premis són una càmera polaroid i dues paneres valorades en 280€ i 200€.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: