Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Nou equipament de salt de perxa a la pista d’atletisme de Vilafranca

Nou equipament de salt de perxa a la pista d’atletisme de Vilafranca

Es tracta d’un nou equipament que permetrà que Vilafranca pugui acollir competicions federades i en totes les categories.

Vilafranca disposa d’un nou equipament de salt de perxa a la pista d’atletisme. Les característiques són un nou espai modular de caiguda de 8 x 6 x 0,80 m. certificat per la IAAF, amb suport metàl·lic de reixa galvanitzada amb baranes perimetrals per a subjecció del matalàs, lona integral impermeable de polièster amb subjeccions; saltòmetre d’alumini rígid amb rail d’acer i proteccions d’escuma, certificat per la IAAF, i garatge metàl·lic galvanitzat per cobertura integral i protecció del matalàs.
La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, s’ha mostrat molt satisfeta de tenir, finalment, el nou equipament que permetrà acollir competicions oficials en totes les categories de la modalitat de salt de perxa.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
09:00
NX. L'entrevista
Entrevista d'actualitat, amb Mònica Hernández

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: