Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas explica que plantarà cara a la sentència del Tribunal de Comptes perquè és injusta

La setmana que s’ha sabut que Atur Mas ha estat condemnat pel Tribunal de Comptes a pagar prop de 5 milions d’euros per la organització de la consulta del 9N l’expresident ha visitat el Penedès.

Ho feia aquest dijous a la nit al restaurant el Mirador de les Caves de Subirats, en un acte organitzat per el PDeCAT d’Avinyonet del Penedès.

Mas ha explicat que plantarà cara a la sentència perquè suposa una arbitrarietat inadmissible i una aberració jurídica, perquè ja hi havia una sentència absolutòria. Per això anuncia que presentarà recurs a la sentència.

Respecte a la situació política actual, Artur Mas, assenyala que la via unilateral no s’ha practicat des del govern de la Generalitat, que aquest no és l’ànim que els mou, sinó que es busca parlar amb el govern de l’estat per trobar una solució dialogada. Però, afegia Mas, quan et trobes amb un mur sense finestres que només et reprimeix, a vegades has de marcar caràcter, sempre amb la voluntat de forçar una negociació.

Davant l’expressió “ni oblit ni perdó” per la repressió de l’estat i l’empresonament de polítics, l’expresident està convençut que caldrà arribar al perdó sense oblidar mai el que ha passat.

Mas va participar en un acte organitzat pel Partit Demòcrata que consistia en un sopar de reconeixement als veïns d’Avinyonet que durant els últims

40 anys han representat les llistes de CiU, PDeCAT o Junts per Catalunya. Hi va haver un vídeo amb paraules de l’expresident, Carles Puigdemont, i Artur Mas va repartir diplomes de reconeixement.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: