Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Maria Vidal és la primera dona presidenta de la cooperativa Nou Set

La Cooperativa vilafranquina Nou Set, del Grup Entrem-hi, ha renovat aquest mes de novembre el seu Consell Rector després que s’aprovés per assemblea el passat dia 31 d’octubre.

Maria Vidal, que treballa des de fa 10 anys com a psicòloga a l’àrea d’atenció a les persones, ha estat escollida com a nova presidenta, sent la primera dona en la història de la cooperativa que assoleix aquest càrrec. Vidal presidirà la cooperativa acompanyada de quatre membres més: Eva Bagan, amb el càrrec de secretària, i els vocals Xavier Jiménez, Mourad Azouagh i Raimon Rovira.

Els principals objectius per als propers cinc anys són treballar, conjuntament amb Nou Verd, per a la implantació i execució del Pla Estratègic 2019-2021del Grup Entrem-hi, així com seguir vetllant per oferir més oportunitats laborals al col·lectiu de persones en risc d’exclusió social del territori, creant sinèrgies i xarxa amb altres entitats d’economia social de la Vegueria Penedès.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Llegir per sentir
Literatura infantil i juvenil, amb Josep Maria Soler

Penedès Televisió

17:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
El contrapunt
Josep Ramon

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: