Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’OAC de l’Ajuntament de Vilafranca creixerà en 100m2 quan finalitzin les obres que s’hi fan

Amb aquesta actuació es vol donar resposta al creixent nombre de persones que s’atenen a l’OAC, donar-li un accés més fàcil i directe, millorar l’atenció a les persones i les condicions de treball.

Aquests dies les persones que s’adrecen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana als baixos de la casa de la Vila de Vilafranca notaran canvis importants, però encara provisionals. L’espai que ocupava fins ara l’OAC està en obres per tal de procedir a la seva remodelació per tal d’una banda d’ampliar els metres quadrats de què disposava, però també s’aprofita per recuperar per a l’ús ciutadà alguns espais de l’edifici i mostrar alguns elements arquitectònics que fins ara estaven tapats. A grans trets es guanyaran uns 100m2 més per atendre a la ciutadania, arribant a superar els 300 metres quadrats.
La sala d’espera s’ubicarà a l’antiga oficina de Turisme, que està al costat de l’entrada principal de l’Ajuntament i que ara serà l’accés directe cap a l’OAC. Aureli Ruiz és el regidor de Serveis Centrals.
Ruiz recordava que fa uns 15 anys ja es va fer una actuació per reordenar l’OAC, que en aquells moments atenia unes 20.000 persones l’any. Ara però, la xifra d’atencions personals ha arribat a les 35.000 i calia repensar l’espai per fer-lo més útil i agradable tant per els usuaris com per les persones que hi treballen.
Amb aquesta reforma també s’aposta per obrir una oficina específica per atendre a les empreses i els emprenedors.
s treballs que durant els propers 4 mesos es faran a la planta baixa de l’Ajuntament permetran doncs racionalitzar els accessos tant a l’OAC com a la resta de l’edifici. Unes obres que comportaran també que l’OMIC es traslladi per estar a continuació dels nous espais que es oferirà l’OAC i que l’actual entrada de l’Ajuntament quedi una mica més àmplia i alliberada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: