Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluis Caldentey deixa per motius de salut a l’alcaldia de Pontons després de prop de 20 anys

El saló de plens de l’Ajuntament de Pontons s’ha quedat petit aquest divendres al migdia per acollir el ple extraordinari on s’ha fet efectiva la renúncia a l’alcaldia de Lluís Caldentey.

Caldentey ha explicat que en els darrers mesos ha patit diversos problemes de salut que l’impedeixen dedicar-se com caldria a l’alcaldia. Ha remarcat que durant tots aquests anys ha treballat per el benestar dels veïns de Pontons i que marxava amb la satisfacció de la feina feta. En el decurs del mateix ple s’ha fet el relleu a l’alcaldia, que sense sorpreses ocuparà fins al mes de maig el fins ara primer tinent d’alcalde Josep Tutusaus. Ha estat escollit amb els quatre vots dels regidors del PP, davant dels tres que ha aconseguit el candidat de CDC Lluís Escardó.
Després de rebre la vara d’alcalde de mans de Caldentey, Tutusaus explicava que era un moment difícil ja que l’uneixen molts anys d’amistat i col·laboració amb el fins a les hores alcalde.
Caldentey renunciava també a l’acta de regidor, i el seu lloc l’ocuparà Fuensanta Vencesla, que prendrà possessió en el proper ple.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: