Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital de Vilafranca organitza aquest diumenge la 4a caminada solidària a Sant Pau

Com els darrers anys la cita és a 2/4 d’11 davant l’hospital. Allà seran rebuts els assistents i s’hi faran les inscripcions.

Després de la foto del grup es sortirà cap a la muntanya de Sant Pau que es preveu sigui al voltant de les 11 h.

Durant el camí hi haurà dues parades en les quals els professionals explicaran als participants les darreres aportacions o novetats relacionades amb la malaltia del càncer. En la primera parada es procurarà incidir en les mesures preventives més eficaces i en la segona seran les entitats socials les que destacaran les aportacions de suport als malats i familiars que es fan des del seu àmbit. Concretament Ampert i Ginesta.

Una vegada s’arribi a dalt la muntanya de Sant Pau hi haurà diverses activitats físiques col·lectives dirigides pels fisioterapeutes de l’Hospital i s’acabarà amb un petit i saludable esmorzar, també es farà la primera valoració de la recaptació aconseguida.

Aquesta és la quarta edició de la caminada a Sant Pau que s’organitza per contribuir en la recaptació de fons per la lluita contra malalties,enguany contra el càncer, mitjançant la Marató de TV3.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: