Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les Fires de Maig reben menció especial a la innovació en el 25è Congrés de Fires de Catalunya

Les Fires de Maig reben menció especial a la innovació en el 25è Congrés de Fires de Catalunya

En el marc del Congrés celebrat a Tortosa, dijous es van lliurar els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya impulsats per la Generalitat de Catalunya.

Aquests premis van destinats a distingir les organitzacions firals catalanes que han aplicat amb èxit un pla que ha suposat una millora documentada i mesurable en la innovació.

L’Ajuntament de Vilafranca va rebre una menció especial per l’organització de Fires de Maig, per la seva aposta per la professionalització i per la posada en marxa d’una sèrie d’innovacions i millores implementades com l’Espai Demo, l’Espai Jugafira, la tematització de les àrees d’exposició, la substitució del format pregó per una conferència inaugural el mateix dia de la inauguració de la Fira i en un espai amb més capacitat, entre d’altres.

Va recollir el diploma acreditatiu de la menció especial el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, acompanyat de les responsables tècniques de la Fires de Maig.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: