Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Comerciants de La Girada fa una molt bona valoració de la fira de la castanyada

El barri de La Girada ha acollit durant els darrers dies la setena edició de la fira de la castanyada.

L’esdeveniment ha crescut ràpidament des que va néixer i, en aquesta darrera edició, ha aconseguit atraure milers de persones amb una oferta de parades d’artesania i dels comerços del barri, tallers i activitats, atraccions per als més petits i novetats com la celebració d’un túnel del terror que es va haver de posposar de dimecres a dijous per la pluja. Tot i així hi van participar unes 800 persones i els organitzadors ja pensen en fer més passis l’any vinent.

El bon temps, tret de dimecres, i el fet que la fira comptés amb atraccions al principi i al final del recorregut ha propiciat una gran afluència de visitants. Molts d’ells també han fet ús del trenet que connectava la Plaça Penedès amb La Girada.

La fira ha comptat enguany amb la participació d’un centenar de parades i multitud d’activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: