Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola aprova un pressupost pel 2019 de 4’6M

L’Ajuntament d’Olèrdola aprova un pressupost pel 2019 de 4’6M

Amb els vots favorables d’Agrupació per Olèrdola i el pronunciament contrari d’ERC i PDeCAT, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat aquest dimarts al vespre el pressupost municipal per al 2019.

La xifra prevista d’ingressos i despeses puja a 4.634.000 €, un 0’58% d’increment respecte la xifra aprovada pel 2018.

El regidor d’hisenda, Xavier Serramià, definia el pressupost com a equilibrat, que complia amb els requeriments legals , “no augmenta la pressió fiscal” i “manté la inversió adequada al municipi”. En l’apartat d’ingressos, es va fer notar que l’IBI té una davallada del 2’6% producte de la revisió cadastral. L’IAE augmenta un 8’6% i en l’ICIO es preveu incrementar els ingressos un 40% com a conseqüència de l’augment de peticions d’obres.

En l’apartat de despeses, Serramià posava l’accent en què el capítol de personal pujava un 12’92% en bona part degut a la gestió directa de serveis socials. Les inversions sumen 402.000 €. Entre les previsions, s’incorporen l’arranjament de places, la instal·lació de mobiliari urbà, millores en via pública, el circuit de running a la Muntanyeta i reservar 80.000€ per a la segona experiència de pressupostos participatius. L’oposició , ERC i PDeCAT, coincidia en lamentar que no es comptés amb ells per a treballar els pressupostos.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: