Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acte institucional del 25N ha posat el focus en la discapacitat

Divendres al vespre tenia lloc a l’Escorxador l’acte institucional de commemoració del 25N, el dia internacional contra la violència envers les dones.

L’acte es va centrar en una conferència titulada ‘Dona, discapacitat i violència’, a càrrec de Montse Barquero, de l’associació Dones per la Igualtat de Ripollet, i Carme Garrido, presidenta de l’associació Entre Tots Penedès. L’acte institucional va comptar amb la presència del regidor de Benestar Social i tinent d’alcalde de l’àrea d’atenció a les persones, Ramon Zaballa, qui va posar l’accent en la necessitat de treballar plegats i amb un compromís clar per eradicar la violència contra les dones.

Per la seva part, les conferenciants destacaven que les dones que pateixen algun tipus de discapacitat presenten una major vulnerabilitat.

L’acte va comptar també amb la lectura del manifest del 25N, centrat en demanar el desplegament de la Llei per a l’eradicació de la violència contra les dones, un major finançament per a les Cases d’Acollida per a dones maltractades, més prevenció i una crida contra l’explotació sexual, entre d’altres aspectes. També es va presentar la imatge de la campanya institucional del 25N, obra d’alumnes de l’escola Arsenal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: