Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La secció Brot manté l’esperit de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca al Most Festival

La secció Brot porta enguany al teatre Cal Bolet tres sessions de curtmetratges provinents de tot l’estat que competeixen per obtenir el premi del Jurat, el premi del Públic i el del Jurat Jove.

Dimecres tenia lloc la primera sessió, dijous, la segona i aquest divendres es projecten els darrers dels 29 curtmetratges que integren la secció.

El Brot és l’antiga Mostra de Curtmetratges de Vilafranca que organitza Cineclub Vilafranca des de finals dels anys noranta. L’entitat ha rebut aquest any més de 300 treballs en format curt i n’ha fet una selecció acurada dividida en les tres sessions de Brot.

Unes 150 persones assisteixen a cadascuna de les sessions del Brot. Es tracta d’un públic fidel interessat en aquest format cinematogràfic que any rere any omple el teatre Cal Bolet i emet el seu vot per decidir quin dels treballs obtindrà el premi del Públic.
Des de Cineclub Vilafranca, Manel Balaguer explica que el Brot manté l’esperit de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca.

La sessió d’aquest dijous del Brot va comptar, a més, amb la presència del director d’un dels curtmetratges seleccionats, Joan Marimón, autor de ‘La línia del temps – Sinestesia’.
El Brot acaba sempre amb una copa de vi de Domènech Vidal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: