Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La policia ha desmantellat un grup criminal especialitzat en els robatoris amb violència

La policia ha desmantellat un grup criminal especialitzat en els robatoris amb violència

El grup havia comés un atracament a Vilafranca.

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb agents de la Policia Nacional van detenir entre el 31 d’octubre i el 2 de novembre tres homes i una dona, de nacionalitat espanyola i entre 20 i 47 anys, com a presumptes autors de tres robatoris amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar a començaments del mes d’octubre a partir d’un atracament amb arma de foc ocorregut en una entitat bancària de Castellbisbal. El lladre es va emportar 20.000€. A la fugida va perdre la gorra, fet que va permetre començar una investigació que va remetre a dos intents d’atracament anteriors. Un a Reus el 27 de setembre quan dos dels lladres van entrar en una empresa, però al final no es van endur res. El segon fet va succeir el 4 d’octubre quan dos homes van intentar atracar un establiment a Vilafranca amenaçant els treballadors amb dos armes de foc, però van tornar a marxar sense emportar-se res. Ara bé, abans de marxar van donar un cop de puny al nas a un dels treballadors. La investigació policial es va centrar en localitzar i detenir al líder del grup que té nombrosos antecedents. Les gestions d’investigació van determinar que estaria a la Comunitat Valenciana. Per aquest motiu es va formar un equip conjunt d’investigació amb Policia Nacional. El 31 d’octubre es van detenir a la província d’Alacant els dos lladres que havien estat identificats en els robatoris violents de Reus i Vilafranca. L’endemà els agents van fer una entrada i registre al domicili del principal investigat, ubicat a la localitat de Santa Pola.

El dia 2 de novembre els efectius policials van fer una altra entrada al domicili de l’altre detingut que estava situat al Vendrell. I tres dies després van detenir a Reus la seva parella juntament amb un altre home que estarien relacionats amb els fets investigats.

Els quatre detinguts van passar a disposició judicial i els dos primers van ingressar en centres penitenciaris de la Comunitat Valenciana i els altres dos es troben en llibertat amb càrrecs.

 

 

 

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
02:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar
02:45
40 hectàrees
Converses

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: