Divendres, 19 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La pista d’skate de Sant Sadurní entrarà en servei al gener, una mica més tard del previst

La pista d’skate de Sant Sadurní entrarà en servei al gener, una mica més tard del previst

El gener de 2019 entrarà en funcionament la pista d’skate que s’instal·larà al Parc Lluís Companys, entre els barris del Gat Cendrer i Pla d’En Mestres, al costat de les pistes de bàsquet i futbol.

Aquestes setmanes s’ha dut a terme la licitació de les obres, procediment que s’ha endarrerit més del previst, fet que implica que la pista no es podrà inaugurar per Festa Major tal i com s’havia anunciat.
La pista constarà de dues zones, amb un espai principal de patinatge, amb rampes, salts i trucs, i una més circular, que ocuparan en total una superfície d’uns 575 metres quadrats. La construcció compta amb un pressupost d’uns 80.000 euros.
La construcció d’aquesta pista permetrà també millorar els accessos al propi parc i afavorirà un millor aprofitament dels espais del voltant, integrant-se totalment al paisatge. Serà de formigó i s’ha dissenyat d’acord a la recomanació d’experts del sector i skaters de la comarca, per mitjà d’un procés participatiu, encapçalat pel Servei de Joventut de l’Ajuntament.
Els elements comptaran amb alçades i nivells que permetran l’ús i l’evolució de tot tipus de patinadors, des dels més novells als més experimentats, una instal·lació multinivell on es promociona els aspectes més positius de la cultura de l’skate: exercitar el cos, conviure amb respecte i transmetre l’experiència a les noves generacions. L’enjardinament dels voltants i l’arbrat busquen la plena integració de la pista a la vila, per tal que tota la ciutadania es faci seva la instal·lació.
La pista d’skate és una demanda del col·lectiu jove que es remunta a l’any 2008. El Servei de Joventut ha estat durant tot aquest temps en contacte amb els diferents grups de joves implicats en aquesta pràctica esportiva i el passat mes de juliol es va realitzar un procés participatiu per recollir propostes, opinions i suggeriments al mateix emplaçament, on moltes persones, especialment joves, van poder veure l’avantprojecte del nou espai.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Copa Penedès TV
Vilafranca vermell - Arboç
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: