Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Llum del Nord organitza un taller sobre violència masclista adreçat a persones nouvingudes

Tota la setmana s’estan fent actes per recordar aquesta data, i en aquest cas es feia un taller per informar a la població nouvinguda sobre què és i com actuar en cas de violència de gènere.

Dimecres al migdia el local de l’associació La Llum del Nord de Vilafranca acollia una xerrada al voltant de la commemoració del dia internacional contra la violència de gènere, que s’escau el 25 d’aquest mes de novembre.
En aquest cas era una xerrada que oferien les tècniques del SIAD, Servei d’Informació i Atenció a les Dones, de l’Ajuntament. Com explicava el tinent d’alcalde de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, la voluntat era oferir a través d’aquest taller informació sobre els serveis, la legislació i el suport a les persones que pateixen violència de gènere.
Des de la Llum del Nord, Asma Harti comentava que era un taller adreçat a tothom, tant homes com dones, amb la voluntat de donar informació sobre els serveis i la legislació existent sobre aquesta qüestió.
Teresa Planas i Teresa Sánchez van oferir les explicacions partint de conceptes bàsics com què s’enten per violència de gènere i explicant els mecanismes i eines per reconèixer quan es pateix aquesta situació i com actuar per evitar-la i denunciar-la en cas necessari.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes
14:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: