Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La darrera pel·lícula de la cineasta japonesa Naomi Kawase, ‘Vision’, inaugura dijous el Most

La vuitena edició del festival que organitzen Vinseum i Cineclub Vilafranca presenta la seva programació més cinèfila.

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava arrenca aquest dijous a les vuit del vespre, a l’Auditori de Vilafranca, amb la gala inaugural i l’estrena de la secció Gran Reserva amb la pel·lícula de Naomi Kawase ‘Vision’, protagonitzada per Juliette Binoche.

La vuitena edició del festival que organitzen Vinseum i Cineclub Vilafranca presenta la seva programació més cinèfila. La secció Gran Reserva comptarà amb les darreres pel·lícules de Jean-Luc Godard, Hirokazu Koreeda i Isaki Lacuesta i l’estrena del documental del realitzador penedesenc Ramon Tort ‘Andrea Motis. La trompeta silenciosa’.

Pel que fa a les seccions competitives, 37 treballs internacional sobre la vinya i el vi participen a la secció Collita i 29 curtmetratges de l’estat a la secció Brot. L’edició d’enguany, a més estrena el Campus Brot, una estada per a joves productors que arrenca amb les places exhaurides.

El Most s’allargarà fins al 18 de novembre amb multitud de sessions, activitats i tastos que s’escampen pel Penedès amb la complicitat de municipis i cellers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: