Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca continua preparant el programa per les municipals amb assemblees obertes

Dissabte el Casal Popular de Vilafranca acollia la segona de les assemblees obertes que la CUP està organitzant de cara a les municipals del proper mes de maig.

Aquesta segona jornada era la continuació de la que ja es van fer fa unes setmanes i com explicava abans de començar Laia Santís, des de la CUP, la voluntat es mantenir la línia de treball participació que duen a terme per traslladar a l’administració local els neguits i preocupacions de la ciutadania i les associacions de la vila.
Santís recordava que la CUP fa 15 anys que te representació a l’Ajuntament de Vilafranca i que al llarg d’aquest temps sempre han buscat treballar al costat dels ciutadans i recollint la seva veu.
Els eixos de treball que centren aquestes assemblees obertes parteixen també de l’enfoc que la CUP donaria a l’organització de l’Ajuntament si governessin i manté moltes de les prioritats que ja van presentar en les darreres municipals. La CUP encara organitzarà en les properes setmanes abans de tancar el programa de cara a les municipals alguna assemblea oberta més amb l’ànim de potenciar la participació de la ciutadania en el seu projecte polític.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: